Doi romani au fost batuti la Brighton, in sudul Marii Britanii, in timp ce asteptau un autobuz pentru a se intoarce acasa, dupa o noapte petrecuta in oras, agresorii intrebandu-i de unde sunt inainte de a-i lovi, relateaza portalul Brighton and Hove News, preluat de Mediafax.
Politia din Sussex sustine ca cei doi romani, in varsta de 21 si, respectiv, 27 de ani, locuiesc in Eastbourne si asteptau autobuzul in momentul in care au fost atacati. Agresorii erau insotiti de doua femei si i-au intrebat pe romani de unde sunt inainte de a-i lovi.

Politia din Sussex sustine ca atacul, care a avut loc la 25 ianuarie, intre orele 03.00 si 03.30, a fost tratat ca atac rasist in forma agravanta.

"Din nefericire, nu avem descrierea detaliata a agresorilor dar ambii erau albi", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

"Unul era slab, de aproximativ 1,82 metri inaltime, avea in jur de 21 de ani si purta o geaca sport de culoare gri, in timp ce al doilea avea aproximativ 1,80 metri, constitutie medie si in jur de 23 de ani", a adaugat el.

"Nu exista o inregistrare a camerelor de supraveghere cu incidentul, iar la momentul respectiv nu au fost martori oculari. Daca cineva are vreo informatie, il rugam sa sune la politie cat mai repede posibil", a continuat acesta.

Guvernul britanic ia in considerare, intre alte optiuni, lansarea unei campanii publicitare negative in Romania si Bulgaria, in incercarea de a a-i convinge pe potentialii imigranti sa nu vina in Marea Britanie dupa anularea restrictiilor.

Citeste si Britanici, noi va asteptam! 10 motive sa va mutati in Romania

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri