Perchezitiile au loc la 233 de adrese din Bucuresti si judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Constanta, Giurgiu si Ialomita, fiind verificate si sase societati comerciale, se arata intr-un comuniat de presa al Politiei Romane, scrie Mediafax.

Politistii vor pune in aplicare 241 de mandate de aducere.

Cauza in care se fac perchezitiile este instrumentata de Serviciul de Ordine Publica din IPJ Dambovita, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Dambovita si vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor suspecti de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile internationale "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu" Bucuresti, prejudiciul fiind estimat la 1.119.000 lei.

Citeste si:

La actiune participa peste 1.000 de politisti din cadrul IGPR, Politia Capitalei si IPJ Arges, Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Constanta, Buzau si Dambovita, care folosesc peste 600 de autospeciale.

De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din Ministerul Afacerilor Interne.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, Departamentului de Informatii si Protectie Interna din MAI si al Serviciului Roman de Informatii.

Sursa foto: Agerpress