Job-urile sunt disponibile cu precadere in domeniile customer support/client service, IT, contabil-financiar.

Locurile de munca oferite de companiile participante includ pozitii de suport tehnic clienti, account payable/account receivable, analist financiar, customer service representative, tester jocuri video etc. in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Bacau si Abrud.

Intre angajatori se numara Accenture, DELL, Genpact, Humangest, Oracle, Schneider Electric, Bosch, Capgemini, HP, SCC Services, Ubisoft si Wipro

“Candidatul ideal este, in primul rand, un excelent vorbitor al unei limbi straine, dupa care, trierea se face si din punct de vedere tehnic - avem nevoie de experti in domeniul IT dar si de persoane ce au doar cunostinte de baza in utilizarea calculatorului. La acest moment, recrutam pentru ambele sedii SCC din Iasi si Bacau, in special vorbitori de limba franceza. Va invitam sa analizati fiecare anunt in parte si sa aplicati la cel ce vi se potriveste cel mai bine.” a declarat Theodor Irimescu, HR Executive, SCC Services.

Candidatii pot aplica la oportunitatile de cariera disponibile prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.

De asemenea, vizitatorii Foreign Language Career Fair au acces la un Ghid de cariera cu articole dedicate vorbitorilor de limbi straine.

Foreign Language Career Fair este un targ virtual de cariera organizat de portalul HiPo.ro. Evenimentul se adreseaza studentilor, absolventilor si profesionistilor cu experienta care detin competente in cel putin o limba straina si care se afla in cautarea unui job.

Sursa foto: freedigitalphotos.net