Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara, liderul grupului deputatilor democrat-liberali, trece la PNL. El a sustinut ca a luat hotararea de a intra in PNL "dupa o chibzuinta intensa" si ca "singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania este PNL".

Mihai Stanisoara (foto) a sosit la sediul PNL, unde a sosit impreuna cu presedintele formatiunii liberale, Crin Antonescu, si cu secretarul general al partidului, Eduard Hellvig. La ora 13.00, Antonescu a inceput o conferinta de presa impreuna cu Stanisoara.

Mihai Stanisoara este in prezent si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL. In perioada 2007 - 2008, Stanisoara a fost consilier prezidential pentru securitate nationala, iar ulterior, pana in octombrie 2009, a fost ministru al Apararii. El a fost si senator PDL, scrie Mediafax.

Stanisoara: PNL, singurul care poate sustine politici de dreapta

Deputatul Mihai Stanisoara a declarat in conferinta de presa sustinuta alaturi de Crin Antonescu, la sediul PNL, ca a luat decizia de a intra in acest partid, despre care a spus ca est singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania".

"Sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta in viitor", a spus Stanisoara.

El a sustinut ca a luat hotararea de a intra in PNL "dupa o chibzuinta intensa" si ca "singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania este PNL".

"Vin in PNL asigurandu-i pe colegii si partenerii mei ca voi fi onest, sincer, corect, loial si performant", a adaugat Stanisoara.

Mihai Stanisoara a mai spus ca pentru el "PDL reprezinta trecutul, iar PNL prezentul si viitorul".

Mihai Stanisoara era prim-vicepresedinte PDL, lider al grupului deputatilor democrat-liberali si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si