Seful Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), participa, vineri, la funeraliile fostului presedinte al Venezuelei Hugo Chavez, pe care il considera "un mare lider al stangii contemporane", el spunand ca plateste din banii sai costurile acestei deplasari.

Dumitru Buzatu, care conduce de 12 ani filiala judeteana Vaslui a PSD, sustine ca deplasarea la Caracas, in Venezuela, o face singur, in calitate de om politic si de lider al social-democratilor vasluieni.

El spune ca deplasarea cu avionul il costa 1.500 de euro si ca va suporta aceste costuri din banii sai.

"Fac aceasta deplasare in Venezuela, la funeraliile fostului presedinte Hugo Chavez, intrucat am considerat ca este un mare lider al stangii contemporane. Toti cei care sprijina aceste valori trebuie sa marcheze astfel de momente prin prezenta alaturi de cei indoliati", a declarat, vineri, pentru corespondentul Mediafax, presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a decedat, marti, la Caracas, la varsta de 58 de ani.
Funeraliile vor avea loc vineri, incepand cu ora 11.00 (17.30 ora Romaniei), la Academia Militara din Caracas, unde sute de mii de persoane vin sa se incline, de miercuri, intr-un sir necontenit, in fata trupului neinsufletit al lui Hugo Chavez, decedat din cauza cancerului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
BREAKING PSD planuieste sa boicoteze investirea Guvernului Orban 2
Setari Cookie-uri