Forta Civica a aprobat alianta cu PNTCD, care se va numi Alianta DA

Conducerea Partidului Forta Civica a aprobat, sambata, in sedinta Consiliului National, infiintarea aliantei politice cu PNTCD, care se va numi "Alianta pentru Dreptate si Adevar" (Alianta DA).

Reprezentantii Fortei Civice au aprobat, in cadrul evenimentului care se desfasoara la Parlament, o hotarare in acest sens, cu doar trei voturi "impotriva" si patru abtineri, scrie Mediafax.

Dupa adoptarea acestei hotarari, reprezentantii FC prezenti la reuniunea Consiliului National se vor reuni cu cei ai PNTCD, prezenti, tot la Parlament, la sedinta Comitetului National de Conducere.

La aceasta reuniune va fi semnat protocolul acestei aliante de catre liderii celor doua formatiuni, Mihai Razvan Ungureanu (foto) si Aurelian Pavelescu.

Conform unui comunicat anterior al celor doua partide, alianta din acestea doreste "sa puna bazele principalului pol de dreapta din Romania".

Alianta Dreptate si Adevar (D.A.) a fost denumirea aliantei dintre PNL si PD, care a candidat la alegerile din 2004.

FC si PNTCD au facut parte din alianta electorala ARD (Alianta Romania Dreapta), alaturi de PDL, sub sigla careia au candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2012.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri