Foarte putini romani si bulgari vor veni in Marea Britanie in momentul eliminarii restrictiilor impuse pe piata muncii, la sfarsitul acestui an, conform unui studiu guvernamental citat de ziarul The Independent.

Studiul pare sa puna sub semnul intrebarii sugestiile unor deputati conservatori si din cadrul Partidului Independentei Marii Britanii (UKIP) privind un val de imigranti din Romania si Bulgaria, scrie Mediafax.

Potrivit studiului, comandat de fostul guvern laburist britanic, impactul eliminarii restrictiilor pe piata muncii ar fi atragerea a circa 8.100 de romani si 4.600 de bulgari in Marea Britanie.

Partidul nationalist UKIP sustine ca intre 350.000 si 400.000 de romani si bulgari ar putea veni in Marea Britanie, in timp ce un deputat conservator a evocat cifra de 270.000 de imigranti.

Premierul David Cameron si alti membri ai Guvernului britanic au refuzat sa ofere vreo estimare privind numarul romanilor si bulgarilor care ar putea veni in Marea Britanie. Guvernul britanic a recunoscut ca au fost realizate studii pe aceasta tema, fara insa a dezvalui concluziile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri