Elena Udrea: PDL are nevoie de un lider curajos, caruia sa nu-i pese de atacuri. Eu pot sa ma lupt pentru PDL

Elena Udrea, care candideaza pentru sefia PDL, a declarat, sambata, ca partidul "are nevoie de un lider curajos" si a aratat ca "mai rau decat ceea ce s-a intamplat pana acum este daca dupa Conventia de sambata nu se va intampla nimic", conform Mediafax.

"Am incredere ca nu ne-am adunat 5.000 de oameni sa plecam asa cum am venit. Mai rau decat ceea ce s-a intamplat pana acum este daca dupa Conventia de aici nu se va intampla nimic. De aceea, astazi, va cer sa facem echipa si sa construim pentru PDL un partid puternic capabil sa se lupte cu USL si sa se intoarca la guvernare", a spus Elena Udrea in discursul sustinut la Conventia partidului.

Ea a adaugat ca PDL poate recastiga alegerile si poate sa se intoarca la guvernare, dar ca "este nevoie de o schimbare la varful partidului si de o schimbare de atitudine", opinand totodata ca in prezent trendul partidului "continua sa fie descendent".

"Este nevoie in fruntea partidului de lideri credibili si credibilitatea nu se masoara in sondaje, ci la vot, in fata electoratului, PDL are nevoie de un alt fel de leadership", a mai spus Elena Udrea, apreciind ca partidul a pierdut legatura intre varful si baza lui.

Elena Udrea a spus, referindu-se la cei care au plecat din PDL, ca democrat-liberalii trebuie sa invete "lectia tradarii" pentru a nu o mai repeta niciodata.

"PDL are nevoie de un lider curajos, caruia sa nu-i pese de atacuri, care sa se poata lupta cu Ponta, Antonescu si cu Voiculescu. (...) Eu pot sa ma lupt pentru PDL", a adaugat Udrea.

Ea a mai spus ca este momentul ca PDL sa dea semnalul ca se poate reconstrui intr-un partid alternativa la actuala guvernare.

Udrea a mai spus ca are un mare respect pentru Vasile Blaga, dar ca momentul Conventiei "este momentul adevarului pentru partid".

Udrea a fost sustinuta prin discursuri atat de Emil Boc, cat si de Teodor Palelologu, Gheorghe Stefan si Florin Popescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri