Zeci de persoane au platit sute de euro pentru locuri de munca in strainatate false

Reprezentantii unei firme cu punct de lucru in municipiul Suceava sunt cercetati pentru inselaciune dupa ce circa 60 de persoane au reclamat ca au platit intre 300 si 500 de euro pentru contracte de munca in strainatate, dar aceste promisiuni nu s-au concretizat.

Aproximativ 60 de persoane au prostestat, sambata dupa-amiaza, in fata sediului societatii respective din Suceava, aratand ca au fost inselate de catre reprezentantii firmei care le-au promis locuri de munca in strainatate, incasandu-le diverse sume drept comisioane, scrie Mediafax.

Potrivit Politiei judetene Suceava, in urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a constatat ca societatea are un punct de lucru amplasat in municipiul Suceava avand ca obiect de activitate "selectionare si plasare forta de munca in strainatate", iar usa de acces in cladire era incuiata.

In fata punctului de lucru, in strada, cele 60 de persoane au protestat nemultumite ca au fost inselate de respectiva firma, care in schimbul comisioanelor achitate, intre 300 si 500 de euro, le-a promis contracte de munca in strainatate, lucru care nu s-a concretizat.

Protestatarii au aratat ca nu au mai fost contactate si nu au reusiit sa contacteze vreun reprezentant al societatii.
Impotriva reprezentantilor firmei au fost depuse mai multe plangeri penale, iar in acest caz Serviciul de Investigarea Fraudelor din IJP Suceava face cercetari pentru inselaciune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri