"Sper ca Miscarea Populara sa ma primeasca (...) Oricand ma vor chema pentru conferinte, intalniri, voi participa. Voi fi implicat in tematica fundatiei", a declarat presedintele, la plecarea de la restaurantul unde s-a intalnit cu reprezentantii fundatiei "Miscarea Populara".

Presedintele spera ca "nucleele judetene" ale Miscarii se vor organiza "cat mai repede" si crede ca aceasta va avea sucees pentru ca "oamenii nu vor mai fi interesati" de promisiunile electorale ale partidelor.

"Vad fundatia ca pe un partener care sa ma sprijine" si care "vrea sa antreneze alte categorii de oameni" decat partidele, a mai spus presedintele Basescu, potrivit Mediafax.

In ceea ce priveste relatia cu PDL, presedintele a reiterat ca "parteneriatul" sau cu acest partid s-a incheiat, ceea ce s-a intamplat la CNC al PDL, de sambata, intarindu-i convingerea ca a luat o decizie corecta.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit duminica, la un restaurant din Capitala, cu initiatori ai fundatiei "Miscarea Populara", conform posturilor tv.

Citeste si:

Reprezentantii fundatiei au organizat , duminica, o conferinta de presa, la care Marian Preda, decanul Facultatii de Sociologie a Universitatii Bucuresti, propus presedinte al fundatiei, a declarat ca presedintele Traian Basescu este "tatal spiritual" al organizatiei.

"Presedintele Traian Basescu, dupa cum stiti, este cel care a venit cu ideea, este, daca vreti, tatal spiritual al Fundatiei Miscarea Populara si cel care este, as spune, primul si cel mai important sustinator al nostru", a spus Marian Preda, raspunzand unei intrebari referitoare la rolului sefului statului in viitorul fundatiei.

La conferinta au participat consilierii presedintelui Basescu, respectiv: Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Bogdan Dragoi, Dorel Onaca, Bogdan Oprea, Bogdan Hrituc.

Sursa foto: Contul de Facebook al lui Sebastian Lazaroiu