Povestea romanului din marea politica germana

Din Germania, vestile nu sunt intoteauna bune, cand vine vorba despre romani, in special in ultima vreme. Ba o greva pentru neplata salariilor, ba un protest pentru dumping social, ba un scandal legat de mizeria de nedescris produsa de unii romi din tara noastra instalati prin locuinte sociale in Germania, scrie Jurnalul.ro.

Dragos Pancescu, pe care Jurnalul National vi-l prezinta acum, este un exemplu pentru romanii care nu doar reusesc profesional in Occident, dar decid sa faca un pas in plus, catre politica, unde au posibilitatea sa se lupte si pentru altii, nu doar pentru ei.

S-a nascut in Bucuresti, in noiembrie 1967, oras in care si-a petrecut copilaria, a studiat si si-a facut pregatirea profesionala in domeniul comercial de import-export. Ii place sa invete limbi straine.

Acum traieste in Germania, in orasul Brake, are un birou de consultanta si cursuri IT, este purtator de cuvant al organizatiei regionale, viceprimar si consilier regional din partea Verzilor BÜNDNIS 90 / DIE GRÜNEN.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Jurnalul.ro.


Sursa foto: Jurnalul.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri