Presedintele Bancii Mondiale va ajunge cu intarziere in Romania, deoarece a pierdut, la escala in Frankfurt, o cursa aeriana catre Bucuresti, astfel ca programul vizitei va fi decalat cu cateva ore, iar receptia pregatita pentru acesta va fi probabil anulata.

"Avem o mica problema cu presedintele Bancii Mondiale, a pierdut o conexiune cred ca la Frankfurt, daca nu ma insel, asa incat o sa fie un pic decalat. Nu cred ca mai este timp de receptii, pentru ca, daca domnia sa ajunge in timpul dupa-amiezii, probabil ca tot programul va fi decalat", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, va efectua, joi si vineri, o vizita la Bucuresti, avand programate intalniri cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Victor Ponta, cu reprezentanti ai mediului de afaceri si ai societatii civile.

El viziteaza pentru prima data Romania de la preluarea functiei de presedinte al institutiei financiare, in iulie 2012.
Presedintia Romaniei a anuntat, miercuri, ca primirea de la Cotroceni a presedintelui Bancii Mondiale va avea loc, joi, la ora 16.00.

Intalnirea presedintelui Bancii Mondiale cu premierul Victor Ponta urma sa aiba loc la ora 13.30, dar Guvernul a anuntat joi la pranz ca intrevederea a fost reprogramata pentru ora 19.00.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Basescu ii critica pe Raluca si Barna pentru "lasitate" fata de UDMR