Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, sambata, studentilor liberali, reuniti la Bucuresti pentru alegerea structurii de conducere, celebrul indemn al lui Lenin, el spunandu-le: "Invatati! Invatati de toate! Invatati tot!".
"Ce as putea sa spun in incheiere pentru dumneavostra, pentru studentii liberali? Pentru oameni cu simtul umorului, ca noi, oricat risc, de amintirea lui Lenin ar putea exista, nu exista decat un singur cuvant: «invatati!»", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a spus ca un politician va da cu atat mai multa calitate actului politic cu cat in cap va avea mai multa cultura, informatie si valori.

"Politica nu e o forma a culturii, e o forma a civilizatiei. Dar cu cat mai multa cultura, cu cat mai multa informatie, cu cat mai multe criterii si valori in capul unui politician, cu atat mai bune politici publice, cu atat mai multa calitate in viata politica si actul politic, cu atat mai multa consistenta, forta pentru un partid care a fost si va ramane mereu de dreapta prin rolul pe care il acorda elitelor", a spus Antonescu.

El le-a adresat indemnul lui Lenin de a invata pentru a deveni o elita. "Sunteti, trebuie sa fiti, si asta se castiga doar invatand, invatand tot, invatand tot ce se poate, punand cap la cap lucruri care par disparate, gandindu-va cu experianta zilei de ieri la ziua de maine, numai invatand puteti fi o elita, numai fiind o elita puteti servi acest partid, numai cu oameni de elita in fruneta sa acest partid poate servi Romania", a subliniat Antonescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri