Fostul premier Calin Popescu Tariceanu este, la ora actuala, unul dintre criticii presedintelui PNL, Crin Antonescu. Acum cateva luni, Tariceanu a cerut organizarea de alegeri interne pentru stabilirea candidatului liberal la prezidentiale, desi Antonescu fusese desemnat pentru aceasta pozitie de Congresul PNL, relateaza Adevarul.ro.


Comparativ cu alti adversari ai lui Antonescu, Tariceanu a avut o atitudine nuantata. El nu s-a implicat in organizarea Initiativei Romania Liberala, ai carei membri au fost exclusi, recent, din PNL, in frunte cu Andrei Chiliman si Vlad Moisescu. Antonescu nu l-a sanctionat pe Tariceanu, marginindu-se la atacuri verbale la adresa acestuia.

Cum comentati decizia de excludere a lui Andrei Chiliman, Diana Tusa si Vlad Moisescu?

Se va regreta multa vreme decizia de indepartare a unor oameni care si-au adus contributia statornica, indelungata si fidela pentru ideile si valorile liberale sau pentru refacerea PNL. E un capitol pe care nu vreau sa il dezvolt foarte mult. E intotdeauna neplacut cand vorbim despre demitere, excluderi. Un partid mare, modern, democratic nu recurge la astfel de masuri.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Adevarul.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Efort bugetar de 2% din PIB și peste 200.000 de contracte de muncă suspendate
Setari Cookie-uri