Zeci de localnici din Morata, unde, in Duminica Rusaliilor, s-a prabusit un autocar romanesc, au coborat primii in prapastie pentru a salva vieti. Tragedia este inca pe buzele eroilor muntenegreni. Cadrele medicale din clinica din Podgorita, unde au fost ingrijite victimele accidentului de autocar, au povestit pentru „Adevarul” filmul tragediei mutate din prapastie pe paturile de spital, scrie Adevarul.ro.
„As fi luat cate doi oameni in spate, dar nu am putut ajunge la ei. De teama pentru vietile lor, am inceput sa plang”. Asa isi incepe sirul amintirilor Vasili Kukac (70 de ani), unul dintre localnicii din Morata care au ajuns, in Duminica Rusaliilor, la autocarul mortii din Muntenegru.

A auzit bubuitura si trosnetele copacilor peste care s-a rostogolit autocarul. S-a infiorat de urletele celor prinsi intre fiare. A inceput sa strige in tot satul dupa ajutor. Toti oamenii, spune batranul, au luat-o la fuga spre pod. Salvatorii din Morata au ajuns la accident inaintea doctorilor si a politistilor. Nu a mai contat ca drumul ingust, pe care l-au batut, dadea in prapastie.

La o saptamana dupa tragedie, reporterii „Adevarul“ l-au gasit pe batran langa acelasi pod, tot cu lacrimi in ochi, privind spre autocarul plin de sange, prabusit la 40 de metri in prapastie.

Cititi mai multe pe Adevarul.ro.

Sursa foto: captura adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri