Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat luni, intr-un comunicat de presa, ca a decis schimbarea intregii comisii de bacalaureat din Centrul de examen Liceul "Dimitrie Bolintineanu", ca urmare a perchezitiei facute de un echipaj de Politie la acest centru de examen, scrie Mediafax.

Potrivit ISMB, au fost schimbati cei cinci membri ai comisiei de bacalaureat, precum si cei 32 de profesori supraveghetori de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu".

Totodata, ISMB a dispus eliberarea din functiile de conducere a directorului si directorului adjunct ai Liceului "Dimitrie Bolintineanu, precum si a directorului Scolii Gimnaziale nr. 178, care indeplinea si rolul de vicepresedinte al comisiei din centrul de examen.

Citeste si:

ISMB a precizat ca va numi, in cel mai scurt timp, o noua comisie la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", care "va asigura toate conditiile pentru ca absolventii de clasa a XII-a sa poata sustine toate probele scrise din cadrul Bacalaureatului iunie - iulie 2013".

Examenele scrise de la bacalaureat au inceput luni cu proba la Limba si literatura romana, la care s-au inscris peste 160.000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare.