"Multumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus sa fac, am cam reusit pana acum. Premierul a fost placut impresionat de echipa pe care am lasat-o la Ministerul Transporturilor si le-a cerut sa continue proiectele incepute", a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor, potrivit Mediafax.

Intrebat de jurnalisti daca crede ca vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Targu Mures-Ungheni-Iasi, Fenechiu a raspuns ca este greu.

"Off, e greu....Cand o sa ma intorc !", a spus Fenechiu.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curenta in Ministerul Transporturilor pana la numirea unui nou ministru, a anuntat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.

El s-a intalnit, luni, la sediul ministerului, cu ambii secretari de stat din minister, cu secretarul general al institutiei si cu presedintii consiliilor de administratie de la principalele companii de stat din domeniul transporturilor.

"Mesajul meu a fost foarte clar, de continuitate", a spus Ponta.

El a precizat ca intentioneaza ca, luni, sa numeasca un nou secretar de stat la Transporturi, in locul lui Septimiu Buzasu, eliberat din functie saptamana trecuta.