"Mai am treaba", a raspuns Basescu, razand, fiind intrebat de jurnalisti, la finalul declaratiei de presa de la Palatul Cotroceni, daca pleaca in aceste zile in concediu la Neptun, scrie Mediafax.

Seful statului a afirmat in urma cu o saptamana ca va pleca in vacanta la Neptun dupa ce se va intoarce din vizita oficiala la Chisinau, efectuata miercuri, 17 iulie.

El spunea atunci ca prefera sa mearga la vila de protocol de la Neptun pentru ca, daca ar merge in alta parte, pe o plaja publica, s-ar ajunge la aparitia in ziarele de scandal a unor poze cu el in aceasta ipostaza.

"Vrei acuma sa merg pe o plaja publica sa apar in toate ziarele de scandal cu poze?", a spus el.

De asemenea, intrebat de ce nu merge in concediu in strainatate, presedintele a raspuns ca a fost plecat destul in afara tarii. "Am fost la viata mea destul in strainatate", facand referire la cariera sa de capitan de vas.

Basescu a mai spus ca isi doreste sa ajunga in aceasta vara si la munte, in Covasna. "Ei, cum sa imi scape toata vara?!", a spus presedintele, intrebat daca nu va merge si la munte, la vila de protocol de la Covasna