" Nu mai am nicio legatura cu SC Europroiect SRL. Actiunile pe care le detineam la aceasta societate comerciala au fost cesionate in favoarea asociatului meu. Tot pentru corecta informare va spun ca, din anul 1997 de cand am fost numit secretar de stat, sef al Directiei Generale a Vamilor, nu am mai fost implicat in activitatea de management a respectivei firme. Am renuntat si la calitatea de actionar la aceasta firma pentru a nu lasa loc de interpretari sau pentru a nu se creea un conflict de interese, avand in vedere posibila mea desemnarea in functia de Ministru al Transporturilor", a declarat Sapunaru.

De asemenea, el a mai spus ca Europroiect SRL "nu a avut niciodata contracte incredintate direct de CNADR sau de catre Ministerul Transporturilor", scrie Mediafax.

Deputatul PNL a mai precizat ca cercetarea pe care o face DNA asupra acestei firme " vizeaza direct administratorul firmei, fiind vorba de o presupusa infractiune savarsita anul trecut".

Presa a relatat ca Europroiect SRL, apartinand lui Sapunaru, candidat pentru portofoliul Transporturilor, face obiectul unei cercetari a DNA.