„Eu nu am cum sa spun la fel de sigur ca domnul Basescu daca voi fi sau nu voi fi presedinte. Asta o vor decide cetatenii. Dar despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli”, a spus Antonescu.

"Nu o sa fie niciodata presedinte, nu stie ce inseamna sa fii presedinte".
Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, luni, cum califica plecarea lui Crin Antonescu, de la Cotroceni inainte de sfarsitul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura de catre Ramona Manescu, el raspunzand: "Nu o sa fie niciodata presedinte, nu stie ce inseamna sa fii presedinte".

Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, presedinte al PNL, a plecat de la Cotroceni, unde avea loc ceremonia de investitura a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, inainte de terminarea evenimentului, Basescu a raspuns: "Intr-un singur fel. Nu o sa ajunga niciodata presedinte pentru ca nu stie ce inseamna sa fii presedinte, sa respecte functia. Nu poti sa ajungi presedinte pentru ca nu stii sa respecti functia. Si, de fapt, era o ceremonie dedicata colegei sale".

Crin Antonescu, liderul PNL si presedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, desfasurata la Palatul Cotroceni, inainte ca seful statului, Traian Basescu, sa isi tina discursul specific pentru aceste ceremonii.

Citeste si:

Antonescu a asistat numai la momentul citirii decretului prezidential de numire a Ramonei Manescu, a rostirii de catre aceasta a formulei juramantului, iar, dupa ce aceasta i-a inmanat sefului statului juramantul semnat, liderul PNL a parasit sala, inainte ca Basescu sa ia cuvantul.
Ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni a fost foarte scurta, durand cateva minute.

Ramona Manescu a depus, luni, juramantului de investitura in functia de ministru al Transporturilor, intr-o ceremonie organizata la Palatul Cotroceni, la care au luat parte presedintii Senatului si Camerei Deputatilor si membri ai Guvernului.