"Vraja USL a esuat. Ponta a promis un milion de locuri de munca, hocus-pontus, somajul a crescut la aproape 40.000 de persoane. Ponta a promis drumuri, hocus-pontus, drumurile sunt blocate si investitiile la fel. Ponta a promis zece miliarde de euro investitii straine, hocus-pontus, investitiile straine au crescut cu o cincime in acest an", a spus aceasta.

Paul a enumerat si alte esecuri ale guvernarii Ponta, in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, "curatenia la guvernare" si dezvoltarea, noteaza Mediafax.

"Ponta a promis bani europeni care sa sustina bugetul public, hocus-pontus, bani europeni ioc, ba mai mult, sunt chiar mai putini decat anul trecut.
Ponta a promis curatenie la guvernare, hocus-pontus, avem cel mai murdar guvern din istoria acestei tari. Paisprezece ministri nominalizati incompatibili sau acuzati de coruptie. Ponta a promis dezvoltare, hocus-pontus, economia stagneaza sufocata de incompetenta USL", a mai aratat Andreea Paul (foto).

Ea a mentionat, pe de alta parte, ca o singura persoana s-a lasat cucerita de "vraja victoriana", respectiv Crin Antonescu.