"Eu imi permit si mi-am permis doar sa atrag atentia colegilor de la PSD - nu o sa o dac niciodata, insa, fata de ceilalti - asupra faotului ca sunt multe momente in care singura problema a coalitiei este de fapt prezenta. Suntem atat de multi incat suntem convinsi ca nu e nevoie de fiecare dintre noi si fiecare e convins ca vine celalalt la comisie sau la vot si ne trezim - norocul nostru ca nu vine si opozitia - dar ne trezim in situatii foarte greu de explicat opiniei publice", a spus Ponta (foto).

El a precizat ca, in cazul unor grupuri parlamentare mari, asa cum sunt in acest moment grupurile care sustin Guvernul, exista aceasta problema, a faptului ca, find foarte mari, fiecare are impresia ca celalalt va veni la vot sau la comisie, noteaza Mediafax.

"Va rog sa nu o luati ca pe un repros al Guvernului la adresa Parlamentului, ci doar ca pe o rugaminte a mea catre grupurile parlamentare care sustin Guvernul de a incerca - eu sunt obligat sa asigur prezenta ministrilor, a secretarilor de stat si o fac - va rog pe dumneavostra sa fiti prezenti ca sa ne sprijiniti in momentele importante. Cred ca e un raport corect intre Parlament si Guvern", a spus Ponta.

Ponta a facut aceste declaratii in sala complexului expozitional din Mamaia, in fata a circa 150 de parlamentari USL.