"Se pare ca este o sinucidere", a declarat JoEllen Smith, o purtatoare de cuvant a inchisorilor din Ohio (nord). Ariel Castro, in varsta de 53 de ani, era condamnat la inchisoare pe viata. El a fost gasit spanzurat, in celula.

In schimb, ea a refuzat sa ofere precizari despre desfasurarea evenimentelor, in contextul in care Castro, singur in celula, era plasat sub o supraveghere consolidata, gardieni efectuari ronduri de noapte din jumatate in jumatate de ora.

Astfel, nu se stie cu ce s-ar fi spanzurat, scrie Mediafax.

JoEllen Smith a subliniat ca trupul lui Castro urmeaza sa fie examinat de catre un medic legist si ca urmeaza sa fie comunicate detalii in urmatoarele ore.

Citeste si:

Ariel Castro a fost arestat la inceputul lui mai, dupa ce a una dintre victimele sale, Amanda Berry, a reusit sa fuga din casa din Cleveland in care acest fost sofer de autobuz o tinea sechestrata alaturi de alte doua femei.

Michelle Knight, in varsta de 32 de ani, Amanda Berry, in varsta de 27 de ani, si Gina DeJesus, in varsta de 23 de ani, au fost rapite in perioada 2002-2004, pe cand aveau varsta de 20, 16 si, respectiv, 14 ani.

In timpul procesului, Castro, de origine portoricana, a spus ca nu este un "monstru". Insa judecatorul Michel Russo i-a promis ca nu va iesi vreodata din inchisoare.