Fanii au venit la Bucuresti cu un tren cu 13 vagoane, sosit in Gara de Nord cu o intarziere de doua ore. Trenul a transportat 930 de suporteri.

Suporterii au tras semnalul de alarma in dreptul Garii Basarab si au aruncat cu petarde, aprinzand si numeroase torte, la sosirea in Gara de Nord. La sosire, fanii au scos pe geamurile trenului torte albe si visinii. Ei au aruncat cu petarde si au fluturat steagurile Ungariei si Tinutului Secuiesc, precum si un drapel cu harta Romaniei fara Transilvania. Suporterii au provocat un incendiu in al doilea vagon, fiind necesara interventia pompierilor. In zona Garii de Nord a aparut si un elicopter al Politiei.

Fanii au fost scosi din gara in grupuri de cate 60-70 de persoane si au fost urcati in zece autobuze puse la dispozitie de organizatori, pe Calea Grivitei, pentru a se deplasa in fan-zone-ul de la Arena Nationala. Cel de-al doilea grup de suporteri care se deplasa catre autobuze a aruncat cu sticle si diverse obiecte, incercand sa rupa cordonul fortelor de ordine. Jandarmii au intervenit in forta, cu gaze lacrimogene si cu obiectele din dotare.

De asemenea, zece romani au strigat injurii la adresa Ungariei, ei fiind luati de politistii din zona.

Top 10 tari din Europa in...
Citeste si: 10 tari din Europa in care sa incepi un business. Romania, in top

La recomandarea politiei, chioscurile din zona au fost inchise.

Meciul de fotbal Romania-Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, va avea loc in aceasta seara, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.