Robu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca analizeaza posibilitatea sporirii masurilor de siguranta a pietonilor si ca pentru aceasta a propus colorarea in rosu sau violet a trecerilor de pietoni din zone intens circulate, transmite Mediafax.

"Ne-am gandit la rosu, dar nu este exclus sa le coloram in violet. Nu ne-am decis inca asupra culorii. Combinatia de culori violet cu alb este una draga noua, timisorenilor", a explicat primarul.

Intrebat daca nu ar fi mai potrivita combinatia galben-albastru, acestea fiind culorile PNL, partid din care face parte primarul Nicolae Robu, el a raspuns negativ.

"Timisorenilor sunt convins ca le place si aceasta combinatie, albastru cu galben, dar nu este potrivita pentru trecerile de pietoni", a spus Robu, sustinand ca vor fi colorate in principal trecerile de pietoni din preajma scolilor.

Guvernul reduce TVA la 5%...
Citeste si: TVA de 5% pentru activitati recreative si facilitati pentru incalzire

Intrebat cate astfel de treceri de pietoni ar urma sa fie colorate si la ce suma s-ar ridica intreaga operatiune, primarul Nicolae Robu a raspuns ca nu a facut o asemenea estimare si ca specialistii din primarie se vor ocupa de acest aspect.