Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Biroul Permanent National (BPN) al partidului a reconfirmat decizia luata saptamana trecuta de catre grupurile parlamentare si care prevede ca PNL va vota, in Parlament, impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana, scrie Mediafax.

"Rosia Montana. Proiectul de lege trimis de Guvern in Parlament referitor la exploatarea de la Rosia Montana. Nu. BPN a intarit, a reconfirmat la nivelul forului de decizie politica a intregului partid o decizie pe care grupurile parlamentare o luasera saptamana trecuta, care inseamna ca in Parlament PNL va vota impotriva acestui proiect de lege", a spus Antonescu.

El a precizat ca nu va relua argumentele acestei decizii, precizand ca ele se mentin.

Antonescu a spus ca, desi aceasta este decizia ferma a PNL, transformata vineri in decizie politica nu doar la nivel parlamentar, ci si al forului de conducere, acest lucru nu inseamna ca parlamentarii liberali nu vor participa la dezbateri, ca nu vor participa la comisia speciala care se va pronunta, care va avea discutii, intalniri cu toti cei care au un cuvant de spus in aceasta chestiune.

Antonescu a mai spus ca, in momentul in care Comisia speciala isi va incheia lucrarile si se va trece la dezbaterea in plen, atunci PNL va dezvolta pe larg motivele, ratiunile, argumentele pentru care PNL voteaza impotriva acestui proiect de lege.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri