Formatia Pink Martini a concertat marti seara la Sala Palatului, iar la finalul show-ului, cand trupa a fost rechemata pe scena de catre spectatori, solista Storm Large a declarat in limba romana: "Sper sa revenim in Romania si, cand o vom face, Rosia Montana sa fie la fel de frumoasa si verde".

Publicul a apreciat interventia artistei, aplaudand pentru cateva momente.

Un alt moment apreciat de catre spectatori a fost cea de-a treia piesa cantata de Pink Martini, un cover dupa piesa Mariei Tanase "Pana cand nu te iubeam". Pink Martini a cantat aceasta piesa in limba romana.
Trupa Pink Martini, cu Storm Large din nou la ancora si Thomas Lauderdale (pian), a revenit in Romania intr-un concert organizat de Events. Concertul a facut parte din turneul de promovare a albumului "Get Happy".

Citeste si:

Sunt cautatorii de nestemate printre piesele ce nu merita uitate. Se inspira din musicalurile romantice ale Hollywoodului anilor 40 - '50 si se autointituleaza "arheologi" muzicali, fiindca sapa prin inregistrari trecute, prafuite si redescopera piese minunate. O orchestra mica de voie buna, Pink Martini a cantat pe aproape toate scenele globului, in aproape toate limbile pamantului.

Cel mai bun "Martini muzical" isi seduce publicul de ani cu "muzica vintage", asa cum au numit-o criticii si ziaristii din intreaga lume. De la sonoritati clasice la jazz ori ritmuri latino, pana la piese romanesti sau coloane sonore celebre, Pink Martini canta muzica lumii: "Quizás, Quizás, Quizás", "Sympathique", "Donde Estas Yolanda?", "Una Notte a Napoli", "Let's Never Stop Falling In Love" si "Hang On Little Tomato".

Si-au facut un obicei din a-si sustine concertele din Romania, nu numai din Capitala, cu casa inchisa. Anul trecut, aflati in Bucuresti tot la invitatia Events, au cantat in premiera in limba romana, in fata unei sali arhipline, coverul piesei "Pana cand nu te iubeam" a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. "Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o", le-a spus Storm Large celor peste 4.000 de fani prezenti atunci, care au aplaudat-o in picioare.