Gestul lui Banicioiu a fost facut in contextul in care, recent, Victor Ponta a ironizat faptul ca Traian Basescu a sustinut, timp de mai multe zile, declaratii de presa la ora 18.30 la Cotroceni, premierul afirmand ca presedintele este precum un "cuc" care iese la ora fixa pentru a face scandal.

Actualul lider TSD, Nicolae Banicioiu, a declarat ca a primit cadou de la Victor Ponta, cand actualul premier si-a terminat mandatul in fruntea TSD, un sacou, scrie Mediafax.

Banicioiu a afirmat ca inca poarta sacoul si ca acum, cand isi incheie mandatul la sefia TSD, vrea sa ii faca, la randul sau, un cadou lui Ponta.
El i-a dat premierului o colivie pe care era lipita o foaie cu mesajul "AMR 61 saptamani" si a spus ca obiectul este "destinat unui cuc".
Victor Ponta ras si a replicat: "N-am inteles din prima foarte bine, pentru ca nu m-am trezit asa dimineata ca voi".

Citeste si:

Premierul a adaugat ca se bucura ca vorbeste dupa ora 11.00 si a mentionat ca la intalnirea cu femeile PSD de la Iasi a vrut sa vorbeasca la 18.30, dar a aflat ca intre timp "cucul s-a defectat si nu mai iese la ora 18.30, ci dimineata la 11.00".

Declaratiile lui Ponta au venit in contextul in care in 7 si 8 octombrie, la ora 18.30, Traian Basescu a facut declaratii la ora 18.30 la Cotroceni, in care a acuzat faptul ca pactul de colaborare Presedintie-Guvern a fost incalcat de premier si a amenintat ca se gandeste sa il denunte.
In 8 octombrie, Victor Ponta declara ca presedintele Traian Basescu nu a mai denuntat Pactul de colaborare institutionala deoarece nu mai este asa curajos ca inainte, fiind doar ca un "cuc" care iese la ora 18.30 pentru a face scandal.

"Doar in sensul regnului animal ma gira. M-a girat pe mine vreodata Basescu cu ceva ? Doamne fereste, cred ca ar fi un lucru foarte grav (...) Mi-as dori ca roman in primul rand, nu doar ca prim-ministru, sa avem un presedinte serios si responsabil. Nu avem asa ceva, e - cum zicea un jurnalist ? - e ca si cucul care iese la 18.30 si zice ceva, face un scandal, de fiecare data pe alta tema", spunea Ponta.