In comentariul la albumul de fotografii intitulat "Gradinita de acasa", presedintele spune ca a postat imaginile in contextul afirmatiilor pe care le-a facut in cursul zilei de marti, la Centenarul Societatii Romane a Horticultorilor, cand a vorbit despre gradina pe care si-a facut-o la locuinta sa.

"Pentru ca astazi m-am «laudat» cu mica mea gradinita de legume, va arat si cateva imagini de la sfarsitul lunii august", scrie Traian Basescu, adaugand ca a folosit numai rasaduri din comert.

In imaginile de pe Facebook seful statului, impreuna cu sotia sa, Maria, culeg din gradina rosii, ardei, castraveti si vinete. Una dintre fotografii arata si cosul cu legumele proaspat culese.

Citeste si:

Postarea avea deja, miercuri dimineata, mai mult de 5.000 de like-uri si peste 200 de comentarii.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca isi revendica dreptul de a fi "un mic horticultor", mentionand ca are cateva straturi cu legume acolo unde locuieste si este o placere ca dimineata "sa te duci sa iti iei rosiile, ardeii, sa faci o salata" inainte de a pleca la serviciu.

"V-as spune ceva ce poate va fi luat ca fiind o mica aroganta. Imi revendic dreptul de a fi un mic horticultor. Sunt trei ani de cand nu am mai cumparat rosii, castraveti, ardei, ardei iute, dovlecei, pentru ca, acolo unde locuiesc, am pus cateva straturi mici, cu legumele astea si e o placere extraordinara ca dimineata, inainte de micul dejun, sa te duci sa iti iei rosiile, ardeii, sa iti faci salata de rosii. Vreau sa intelegeti ca sunt un om care apreciaza mult munca dumneavoastra si am incercat sa va imit", a spus Basescu, prezent la Centenarul Societatii Romane a Horticultorilor, organizat la Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gh. Ionescu-Sisesti".

Sursa foto: www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

Sursa foto: www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu