Medic de la Maternitatea Arad, retinut pentru ca ar fi cerut o mie de lei pentru o cezariana

Un medic de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad a fost retinut, in urma unei descinderi care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la spital,medicul fiind reclamat de o pacienta ca i-a cerut o mie de lei pentru o operatie de cezariana, scrie Mediafax.

Procurorul Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat, miercuri, ca descinderea la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a SCJU Arad a avut loc in urma unei reclamatii depuse de catre o pacienta care avea nevoie de o operatie de cezariana, pentru care medicul vizat i-ar fi cerut o mie de lei.

Conform sursei citate, in acest caz cezariana era optiunea recomandata pentru a nu fi periclitata viata pacientei si a copilului, iar operatia trebuia facuta gratuit in spital.

La actiune au participat procurori si ofiteri DGA, care au verificat inclusiv autoturismul medicului, parcat in curtea spitalului.

Interventia anchetatorilor a avut loc dupa operatia de cezariana, care a durat trei ore, si dupa ce pacienta i-ar fi platitmedicului suma pretinsa.

Citeste si:
Legile privind interventia politistilor se schimba de astazi
Legile privind interventia...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

In urma cercetarilor, procurorii au decis retinerea medicului, care este audiat si ar putea fi propus judecatorilor pentru arestare preventiva pentru luare de mita.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri