Reprezentanti ai PDL din judetul Sibiu s-au reunit, vineri, la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Sibiu, pentru a participa la lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean al PDL Sibiu, in cadrul caruia a fost ales noul presedinte al organizatiei.

Fostul presedinte al filialei, senatorul Ion Ariton, si-a incheiat mandatul si nu a candidat pentru un nou mandat. Lucrarile sedintei au fost conduse de catre vicepresedintele PDL Sulfina Barbu.

Pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PDL Sibiu si-au depus candidaturile Raluca Turcan, deputat de Sibiu aflat la al treilea mandat si vicepresedinte al partidului la nivel national si Cristian Bicher, fost presedinte al organizatiei municipale a PDL Sibiu, noteaza Mediafax.

In urma exprimarii voturilor delegatilor participanti la lucrarile Consiliului, Raluca Turcan a fost declarata castigatoare, dupa ce a obtinut 369 de voturi "pentru", in timp ce Cristian Bicher a avut 107 voturi.

Citeste si:

Potrivit reprezentantilor PDL Sibiu, zece dintre voturile exprimate au fost anulate.

Raluca Turcan le-a multumit tuturor celor care au votat-o si a promis sa faca "ce este mai bine" pentru PDL Sibiu, astfel incat organizatia sa devina "vocala" si "puternica".

In cadrul sedintei, reprezentantii PDL Sibiu au ales si celelalte structuri de conducere la nivel judetean.