Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a replicat, joi, revolutionarului Dumitru Dinca, care i-a transmis ca premierul Victor Ponta trebuie sa faca acorduri gramaticale, spunand: "Ponta nu este analfabetul Guvernului, sunt altii", scrie Mediafax.

"Un revolutionar a sesizat ca face dezacorduri. Nu se spune «doisprezece persoane», se spune «douasprezece persoane». Trebuie sa faca acordul, domnule presedinte", i-a spus Dinca lui Iliescu, pe holul Parlamentului.

"Nu, Ponta nu este analfabetul Guvernului. Sunt altii", i-a replicat Iliescu. "Sunt multi analfabeti, dar (Ponta, n.r.) este agramat", a continuat Dinca, in acelasi registru.

"Nu e adevarat. Poate fi o scapare. O scapare poate sa fie la oricine", a spus Iliescu, luandu-i apararea lui Ponta. Dinca a adus in discutie, ulterior, si situasia ministrului Culturii, Gigel Stirbu, despre care a spus ca nu merita sa preia acest portofoliu. "Ministrul Culturii e altceva", a fost de acord Iliescu. "E un om care nu merita sa ajunga la Cultura. Nici domnul Ponta nu merita sa fie prim-ministru", a continuat Dinca.

Citeste si:
Ponta anunta ca Pro Romania nu voteaza guvernul Orban
Ponta anunta ca Pro Romania...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
SIIJ contesta decizia de trimitere la Parchet a dosarului Mineriadei
Setari Cookie-uri