Dinu Patriciu s-a mutat la Londra

Avocatii lui Dinu Patriciu au anuntat oficial ca omul de afaceri si-a mutat domiciliul la Londra, informeaza Romaniatv.net.

Decizia omului de afaceri vine la a aproape un an dupa ce a trecut printr-un divort si un proces de partajare a averii.

Pe 14 februarie, omul de afaceri Dinu Patriciu a intentat actiune de divort la Judecatoria Sectorului 1, procesul urmand sa se judece in 27 martie. In actiunea de la Judecatoria Sectorului 1, sotia lui Dinu Patriciu a cerut separatia judiciara a bunurilor detinute in comun, acuzandu-l ca, pe fondul unor relatii extraconjugale si al unei stari de sanatate precare, a instrainat bunuri comune si a garantat obligatiii asumate scriptic in favoarea celei cu care are o relatie extraconjugala, noteaza Mediafax.

Dana Patriciu a cerut atunci ajutorul public, respectiv scutirea de la plata taxei de trei la suta din suma de 2,3 miliarde de euro cat ar reprezenta, potrivit acesteia, averea totala a sotului ei, Dinu Patriciu.

Instanta a dispus atunci ca mai multe institutii sa trimita informatii privind veniturile impozabile ale sotilor Patriciu, conturile deschise pe numele acestora, bunurile mobile si imobile impozabile, precum si societatile comerciale in care au calitatea de asociat sau administrator.

Citeste si:
Silvio Berlusconi ii va plati fostei sotii 1,4 mil. euro lunar
Silvio Berlusconi ii va plati...

Judecatoria Sectorului 1 a respins, pe 20 martie 2013, cererea Danei Patriciu de ajutorul public, dispunand ca aceasta sa plateasca taxa de timbru in valoare de 435.600.000 de lei in dosarul in care solicita partajarea averii sotului ei, Dinu Patriciu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri