Militarii intervin pentru cazurile urgente

Militarii intervin, duminica, pe tronsoane ale autostrazilor A1 si A2 si pe drumuri judetene si nationale in judele Valcea, Buzau, Prahova si Braila, iar in prezent participa la mai multe interventii, intre care si una pentru evacuarea unei gravide in localitatea buzoiana Robeasca.

Conform MApN, aproape 300 de militari ai Ministerului Apararii Nationale, cu 35 de mijloace tehnice, au executat, in ultimele 24 de ore, 14 misiuni de interventie in sprijinul populatiei afectate de zapada si viscol, scrie Mediafax.

La solicitarea prefecturii Braila, militarii Diviziei 2 Infanterie au participat la cautarea persoanelor disparute din localitatea Gaiseanca, salvand cele doua persoane.

Militarii intervin la deblocarea traficului pe tronsoane ale autostrazilor A1 si A2 si degajarea zapezii de pe drumurile judetene si nationale in judetele Valcea, Buzau, Prahova si Braila.

In judetul Buzau, localitatea Movila Banului, militarii au intervenit la evacuarea unei gravide, care a si nascut, a unei persoane ranite si a unor lucratori CNADNR, in localitatea Florica.

Citeste si:
Cod portocaliu şi Cod galben de furtuni în mare parte din ţară
Cod portocaliu şi Cod galben...

In prezent, sunt in derulare 4 interventii la care participa peste 40 militari cu 6 mijloace tehnice, dintre care o interventie in localitatea Robeasca, judetul Buzau, pentru evacuarea-salvarea unei persoane insarcinate.

De asemenea, 50 de militari cu 5 camioane incarcate cu alimente si apa au plecat spre localitatile Salciile si Boldesti Gradistea din judetul Prahova.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri