Cod ROSU de zapada si viscol: scoli inchise luni si marti [UPDATE]

Administratia Nationala de Meteorologie va emite in premiera cod rosu pentru judetul Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea, valabil pentru duminica intre orele 15.00 si 21.00. Mai multe scoli si gradinite vor fi in Capitala si alte judete in zilele de luni si marti.

[UPDATE] Urmeaza o saptamana dificila din punct de vedere meteorologic: aici este intrerupta circulatia

Avertizarea cod rosu va fi valabila de la ora 15.00, din cauza cantitatilor mari de zapada si a vitezei vantului, a anuntat, la Guvern, directorul ANM, Ion Sandu.

Din cauza conditiilor meteorologice, autoritatile au luat decizia de a inchise scoli si gradinite in Capitala si 26 de judete in zilele de luni si marti..

Doar in Bucuresti vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de gradinite, in care sunt incadrati aproximativ 242.000 de prescolari si elevi.

Citeste si:
Doua gradinite de stat din Bucuresti, inchise de ANPC
Doua gradinite de stat din...

Judetele Dambovita, Teleorman, Giurgiu, municipiul Bucuresti, Ilfov si Prahova vor trece de la codul portocaliu la cel galben incepand cu ora 21.00 , iar judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Olt si Dolj vor iesi de sub codul galben tot duminica, la ora 21.00.

Judetele Vrancea, Galati, Buzau. Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Constanta vor fi în cod portocaliu pana luni dimineata, la ora 9.00.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri