Nicolea Uca, avocatul omului de afaceri Ilie Carabulea, a declarat ca, pana la ora transmiterii acestei stiri, nu i-au fost comunicate acuzatiile care i se aduc clientului sau. "Nu mi-au comunicat acuzatiile care i se aduc si nu am informatii cu privire la ceea ce se intampla. Sunt in drum spre Bucuresti, unde va fi audiat clientul meu. Voi vedea ce se intampla in momentul in care voi ajunge la sediul DNA. Operatiunea asta s-a desfasurat in mare, mare secret. Se vizeaza niste capete, la modul cum s-a desfasurat actiunea", a declarat Nicolae Uca.

Potrivit acestuia, Ilie Carabulea este "un tip care nu se sfatuieste cu nimeni si nu spune la nimeni, nimic". Uca a precizat, raspunzand unei intrebari, ca l-a intalnit de doua ori in viata sa pe Marian Mirzac, fost director general al Carpatica Asigurari din Sibiu, acum membru in Consiliul ASF si vizat in acelasi dosar, precizand ca nu-l considera o persoana "de influenta".

"Domnul Mirzac a stat foarte, foarte putin la Carpatica. Este un tip inchis, introvertit. Nu mi s-a parut o persoana de influenta. Tot timpul mi s-a parut un tip modest", a mai declarat Nicolae Uca. Uca a afirmat ca este "foarte, foarte curios" cu privire la ce se intampla.

Citeste si:

In prezent, perchezitiile la sediul central al Carpatiga Asig din municipiul Sibiu, aflat in interiorul Centrului de afaceri din oras, continua. Doua femei, intre care Ina Crudu, actualul director general al companiei, au fost escortate de catre jandarmi si politisti la masini si duse la audieri la sediul DNA Bucuresti.

Procurorii DNA au facut, marti, 17 perchezitii in Bucuresti si Sibiu, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie si asimilate acestora, printre care asociere in vederea savarsirii de infractiuni, luare sau dare de mita, trafic sau cumparare de influenta, abuz in serviciu contra intereselor publice, folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la uz de fals.

Sursa foto: Mediafax foto