Ambasada SUA la Bucuresti il da exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postand pe contul de Facebook al misiunii o fotografie in care acesta curata zapada din fata casei sale, la care adauga si un text: "Si la voi ninge?", scrie Mediafax.

"Si la voi ninge? Sa stiti ca vremea rea nu afecteaza numai Europa, ci si SUA", este comentariul care insoteste fotografia cu primarul orasului New York, Bill de Blasio, inlaturand cu o lopata zapada din fata casei sale.

Presa americana a publicat recent mai multe fotografii cu edilul new-yorkez si cu fiul sau, Dante de Blasio, dand zapada la o parte din fata casei.

Bill de Blasio, in varsta de 53 de ani, a depus juramantul la 1 ianuarie, fiind primul primar democrat al New York-ului din 1993 incoace. Publicatiile de peste Ocean au remarcat stilul sau diferit, de "om din popor", spre deosebire de fostul primar republican, miliardarul Michael Bloomberg.

De Blasio s-a nascut in Manhattan, New York, tatal sau avand origini germane, in timp ce bunicii din partea mamei au fost imigranti italieni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri