Ambasada SUA la Bucuresti il da exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postand pe contul de Facebook al misiunii o fotografie in care acesta curata zapada din fata casei sale, la care adauga si un text: "Si la voi ninge?", scrie Mediafax.

"Si la voi ninge? Sa stiti ca vremea rea nu afecteaza numai Europa, ci si SUA", este comentariul care insoteste fotografia cu primarul orasului New York, Bill de Blasio, inlaturand cu o lopata zapada din fata casei sale.

Presa americana a publicat recent mai multe fotografii cu edilul new-yorkez si cu fiul sau, Dante de Blasio, dand zapada la o parte din fata casei.

Bill de Blasio, in varsta de 53 de ani, a depus juramantul la 1 ianuarie, fiind primul primar democrat al New York-ului din 1993 incoace. Publicatiile de peste Ocean au remarcat stilul sau diferit, de "om din popor", spre deosebire de fostul primar republican, miliardarul Michael Bloomberg.

De Blasio s-a nascut in Manhattan, New York, tatal sau avand origini germane, in timp ce bunicii din partea mamei au fost imigranti italieni.

Citeste si:
Tehnologie moderna pentru depistarea cancerului, GRATUITA in Bucuresti
Spitalul din Bucuresti la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
O macara s-a prabusit peste o masina cu 4 persoane in Capitala