O noua demisie in guvern: cine ii va lua locul lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei?

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului, iar liderii liberali vorbesc deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale, potrivit Mediafax.

Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii.

Conform unor surse din partid, Andrei Gerea le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului.
Pe de alta parte, lideri liberali spun ca Gerea a demisionat din functie.

In biroul lui Crin Antonescu a venit si liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, care ar urma sa fie nominalizat pentru postul de ministru al Economiei.

Nicolaescu vorbeste despre demisia lui Gerea: E optiunea lui pe care o respect

"Este o optiune a colegului meu si eu i-o respect, dar poate el a inteles ca, poate, acum in Partidul National Liberal se incearca alte directii. Poate ca in acest sens putem sa comentam demisia lui", a spus Eugen Nicolaescu, la iesirea din sediul Ministerului Sanatatii.

Citeste si:
Eugen Nicolaescu ar putea fi propus viceguvernator BNR
PSD renunta la postul de...

Intrebat daca stie cine va veni in locul lui Gerea, Nicolaescu a raspuns: "Evident ca stiu, dar astept si eu votul colegilor mei din Delegatie". Intrebat care ar fi greselile pentru care Gerea si-a dat demisia, Nicolaescu a spus ca nu poate sa raspunda.

Gerea s-a aflat vineri dimineata la discutiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali. Nici la sosire si nici la plecare Andrei Gerea nu a facut declaratii. Conform unor surse din partid, Andrei Gerea le-a transmis liderilor PNL ca se pune la dispozitia partidului.

Pe de alta parte, lideri liberali spun ca Gerea a demisionat din functie. In biroul lui Crin Antonescu a venit si liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, care ar urma sa fie nominalizat pentru postul de ministru al Economiei.

Citeste si:
Andrei Gerea a criticat declaratiile ministrului Agriculturii
Andrei Gerea: Prin...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri