Proiectul va fi finalizat in anul 2016. Campusul scolii va cuprinde doua cladiri independente din punct de vedere energetic.

Campusul se va intinde pe o suprafata de 4 hectare si va prezenta clase modulare, o biblioteca, o sala de mese si concerte, sala si teren de sport, piscina acoperita, pista pentru biciclete, precum si camine pentru profesori, elevi si pentru personalul auxiliar.

In proiectul scolii Jules Verne este implicata pe partea de mentorat de business si Aliz Kosza, fostul CEO al producatorului de vopsele Fabryo.

Citeste si:

“Mereu am visat la o scoala organica, intuitiva, creativa si multiculturala, o scoala a generatiilor care sa transforme viitorul acestei tari”, a declarat Aliz Kosza, mentor si strateg.

Printre noutatile aduse de aceasta scoala se numara centrul de parenting C.G.Jung, centrul pentru mentorat si cunostinte de antreprenoriat, centrul pentru experiente culinare, centrul pentru arte si mestesuguri si centrul sportiv de performanta (care se implica atat in organizarea turneelor nationale si internationale ale scolii, cat si in organizarea de concerte).

Scoala particulara este detinuta de Iosif Santa, manager asigurarea calitatii al producatorului de medicamente Santa.