Pasagerii CFR Calatori pot achizitiona de miercuri bilete sau abonamente de la doua agentii de voiaj CFR nou deschise in zonele Unirii si Militari din Bucuresti, care se adauga altor patru puncte de vanzare din Capitala ale transportatorului feroviar.

"Decizia de a infiinta aceste puncte de vanzare in doua zone de maxima vizibilitate si intens circulate ale Capitalei a fost luata ca urmare a cererilor primite din partea calatorilor", se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

Agentia din zona Unirii vinde bilete pentru destinatii interne si internationale, iar cea din Militari doar pentru cele interne, informeaza Mediafax.

Legitimatiile de calatorie pot fi cumparate cu anticipatie, online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din garile mari, de la automatele ZebraPay din marile centrele comerciale, de la agentii de voiaj CFR si de la agentii de turism acreditate.

In prezent, CFR Calatori are in total 27 agentii de voiaj, din care sase sunt in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri