Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor reuniti la hotelul Rin, ca liderul PNL Crin Antonescu "si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei", au declarat surse politice.

Potrivit acestor surse, in interiorul reuniunii PSD s-a tinut un singur discurs, de catre Victor Ponta, in timpul caruia au fost proiectate imagini de la Congresul PSD din urma cu patru ani, cand actualul presedinte al formatiunii a preluat functia, potrivit Mediafax.

Ponta le-a spus social-democratiilor ca "in mare, Crin Antonescu si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei", au mai declarat sursele.

"Lucrurile stau asa, si acum sa vedem ce facem", le-a mai spus Ponta social-democratilor.

Liderii social-democrati de la centru si din teritoriu s-au reunit, joi, la hotelul Rin din Capitala, urmand sa discute, informal, alaturi de reprezentanti ai UNPR si PC, despre viitorul USL.

Reuniunea este prilejuita de implinirea a patru ani de cand presedintele PSD Victor Ponta a fost ales in aceasta functie de catre Congresul Partidului.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat inaintea reuniunii ca liderii PSD, PC si UNPR nu s-au intrunit ca sa petreaca, ci pentru a face un bilant al celor patru ani de cand Ponta a fost ales presedinte, dar si pentru a discuta despre viitorul USL.

"Da, suntem cele trei partide PSD, PC si UNPR. Noi initial am hotarat sa ne vedem pentru ca azi sunt patru ani de la Congres, congresul din 20 februarie 2010. Ulterior ne-am gandit sa vina si colegii din PC si UNPR, practic e un fel de intalnire de bilant si sunt discutii despre europarlamentare si alte discutii pana la urma, ca nu putem sa fim copii, sa ne gandim ca azi nu vom discuta situatia din USL", a precizat Dragnea.

El a aratat ca nu stie daca in cursul reuniunii se vor lua si decizii, intrucat intalnirea este una informala, nu statutara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri