Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta. Distinctia a fost ridicata de tatal sportivei, pentru ca aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la Miami.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, luni, la sedinta CJ, ca titlul de cetatean de onoare al judetului nu ofera avantaje materiale, ci este doar o recunoastere publica a reprezentantilor judetului.

"La Consiliul Judetean Constanta titlul de cetatean de onoare nu reprezinta niciun fel de avantaj, nici material, nici pecuniar, nici financiar, ci pur si simplu este o recunoastere publica a reprezentantilor judetului Constanta, a meritelor marii sportive Simona Halep care este constanteanca si dobrogeanca, asta reprezinta. Si eu ma bucur ca in mandatul meu se intampla astfel de evenimente, adica acordarea titlului de cetatean de onoare al judetului Constanta si sper ca locul pe il are Simona Halep in lume va fi si mai sus, pana la numarul unu", a declarat Constantinescu, citat de Mediafax.

El a sustinut ca daca s-ar fi acordat unele avantaje materiale pentru aceasta distinctie, probabil ar fi fost anchetat de catre DNA.

"Daca existau beneficii, terenuri acordate, eram intrebat de catre Politia DNA Politica de ce am acordat bani, de ce am acordat pamanturi si eram cercetat ca si pentru celelalte hotarari si proiecte pe care le-am facut la nivelul judetului Constanta. De exemplu acum sunt cercetat pentru infiintarea pepinierelor si a perdelelor forestiere, s-a dispus o comisie care verifica daca exista aceste proiecte forestiere", a explicat presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Dupa ce consilierii judeteni au votat in unanimitate proiectul de hotarare prin care Simona Halep a devenit cetatean de onoare al judetului Constanta, Nicusor Constantinescu i-a inmanat tatalui sportive o diploma si o placheta.

Stere Halep a multumit in numele fiicei sale pentru aceasta onoare, spunand ca aceasta distinctie vine in aceeasi zi in care Simona Halep a ajuns numarul cinci mondial.

"Multumesc domnului Nicusor Constantinescu, consilierilor pentru actiunea pe care au desfasurata si le multumesc in numele fiicei, pentru ca este o mare onoare ca astazi sa primeasca titlul de cetatean de onoare si nu in ultimul rand sa fie oficial numarul cinci mondial", a spus Stere Halep.

Simona Halep este si cetatean de onoare al statiunii Busteni, iar in februarie a semnat cu autoritatile locale un contract prin care a primit in folosinta un teren de 500 de metri patrati.

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Indian Wells, a urcat de pe locul sapte pe locul cinci WTA, cu 4.775 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri