O persoana din Galati care in decembrie 2013 a castigat la Loto 6/49 suma de 420.000 de euro nu si-a revendicat premiul pana acum si mai are la dispozitie trei zile pentru a face dovada castigului.

Angajata Loto care a vandut biletul spuneca este posibil ca acesta sa fi fost distrus din greseala. Biletul castigator a fost cumparat in decembrie 2013 dintr-o agentie aflata in cartierul Tiglina 1 din Galati, insa premiul, in valoare de 420.000 de euro, respectiv 1, 9 milioane de lei, nu a fost ridicat nici pana acum.

Persoana care a cumparat acel bilet mai are la dispozitie trei zile, respectiv pana vineri, pentru a face dovada ca detine biletul castigator, in schimbul caruia va primi suma de 420.000 de euro. Angajata Loto care a vandut biletul castigator spune ca niciodata in cei 20 de ani de cand lucreaza in cadrul Loteriei Romane nu a mai intalnit o situatie in care un castigator sa nu-si ridice premiul, scrie Mediafax.

"Imi pare foarte rau ca nu si-a ridicat banii. Era prima oara cand agentia noastra a dat un bilet castigator la categoria I la 6/49. Mai are cateva zile, sper ca isi va lua banii. Eu cred ca ori nu stie ca a castigat, daca e plecat din tara, ori nu mai are biletul din cine stie ce motive. Nici nu vreau sa ma gandesc ca este adevarat ca l-a pierdut sau e deteriorat, cum se vorbeste prin oras. Ar fi un mare ghinion", a declarat Mariana Craciun.

Ea spune ca sunt informatii ca barbatul repectiv nu ar mai avea biletul intrucat sotia ar fi spalat pantalonii in care se afla tichetul, care astfel a fost deteriorat. Castigatorul premiului de 420.000 de euro mai are timp pana vineri sa se prezinte la Bucuresti pentru a-i fi validat biletul si pentru a-si ridica banii. Daca nu se va incadra in acest termen, suma va ramane in bugetul Loteriei Romane.

In judetul Galati, in ultimii ani au existat mai multi castigatori la Loto. In 2001, un barbat de 33 de ani din Tecuci a castigat 160.000 de lei, un apartament in Bucuresti si un autoturism Skoda. In noiembrie 2008, doi barbati din Galati au impartit aproape cinci milioane de euro, iar in 2009 un pompier de la ISU a castigat aproape 11 milioane de euro. Aceeasi suma a fost castigata in 2013 de un judecator din Galati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri