O persoana din Galati care in decembrie 2013 a castigat la Loto 6/49 suma de 420.000 de euro nu si-a revendicat premiul pana acum si mai are la dispozitie trei zile pentru a face dovada castigului.

Angajata Loto care a vandut biletul spuneca este posibil ca acesta sa fi fost distrus din greseala. Biletul castigator a fost cumparat in decembrie 2013 dintr-o agentie aflata in cartierul Tiglina 1 din Galati, insa premiul, in valoare de 420.000 de euro, respectiv 1, 9 milioane de lei, nu a fost ridicat nici pana acum.

Persoana care a cumparat acel bilet mai are la dispozitie trei zile, respectiv pana vineri, pentru a face dovada ca detine biletul castigator, in schimbul caruia va primi suma de 420.000 de euro. Angajata Loto care a vandut biletul castigator spune ca niciodata in cei 20 de ani de cand lucreaza in cadrul Loteriei Romane nu a mai intalnit o situatie in care un castigator sa nu-si ridice premiul, scrie Mediafax.

"Imi pare foarte rau ca nu si-a ridicat banii. Era prima oara cand agentia noastra a dat un bilet castigator la categoria I la 6/49. Mai are cateva zile, sper ca isi va lua banii. Eu cred ca ori nu stie ca a castigat, daca e plecat din tara, ori nu mai are biletul din cine stie ce motive. Nici nu vreau sa ma gandesc ca este adevarat ca l-a pierdut sau e deteriorat, cum se vorbeste prin oras. Ar fi un mare ghinion", a declarat Mariana Craciun.

Ea spune ca sunt informatii ca barbatul repectiv nu ar mai avea biletul intrucat sotia ar fi spalat pantalonii in care se afla tichetul, care astfel a fost deteriorat. Castigatorul premiului de 420.000 de euro mai are timp pana vineri sa se prezinte la Bucuresti pentru a-i fi validat biletul si pentru a-si ridica banii. Daca nu se va incadra in acest termen, suma va ramane in bugetul Loteriei Romane.

Citeste si:
Premiul categoriei I la Loto 6/49 nu a fost castigat
Premiul categoriei I la Loto...

In judetul Galati, in ultimii ani au existat mai multi castigatori la Loto. In 2001, un barbat de 33 de ani din Tecuci a castigat 160.000 de lei, un apartament in Bucuresti si un autoturism Skoda. In noiembrie 2008, doi barbati din Galati au impartit aproape cinci milioane de euro, iar in 2009 un pompier de la ISU a castigat aproape 11 milioane de euro. Aceeasi suma a fost castigata in 2013 de un judecator din Galati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Sanse duble de castig la tragerile Loto de Anul Nou