Mihai Gogancea-Vatasoiu a fost reinstalat de premierul Victor Ponta in postul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, post pe care acesta l-a mai ocupat pe intregul mandat al Guvernului Boc si pana in mai 2012, cand a fost demis tot de Ponta, la instalarea Guvernului USL.

Decizia de numire a lui Gogancea, din nou, in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a fost semnata luni de seful Guvernului.

Gogancea a ocupat postul de vicepresedinte ANAF in intervalul 10 ianuarie 2009-11 mai 2012, in intregul mandat al Guvernelor Boc si Ungureanu, la Departamentul de colectare a veniturilor bugetare, scrie Mediafax.

In luna mai 2012, imediat dupa instalarea Guvernului USL, el a fost eliberat din functie tot prin decizie a premierului Ponta.

Anterior, in perioada 2004-10 ianuarie 2009, Gogancea a fost director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Tulcea, la Directia de Metodologie si Administrare a Veniturilor Statului.

Citeste si:
Ponta îl vrea pe Arafat ca prim-ministru, pe fondul pericoului...
Ponta îl propune pe Raed...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Setari Cookie-uri