Inainte de mediul decisiv cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo din grupa, care i-ar putea trimite totusi acasa, echipa de fotbal a Ghanei - Black Stars - asteapta un avion cu 3 milioane dolari la bord promisi de catre guvernul din tara africana drept compensatie pentru participarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, scrie Bloomberg.

"Aceasta situație ar fi trebuit sa fie rezolvate inainte de startul competitiei", a spus jurnalistilor brazilieni antrenorul echipei ghaneze, James Kwesi Appiah. "Este greu sa le spui jucatorilor in fiecare zi ca banii vor sosi la un moment dat. Dar, jucatorii sunt dedicati echipei nationale si sunt concentrati la meciul impotriva Portugaliei.", a mai spus el.

Ulterior, presedintele Ghanei a contactat staff-ul echipei, iar aranajamentele de plata au fost incheiate pentru a multumi jucatorii, care au solicitat banii in numerar, deoarece multi dintre acestia nu au conturi bancare in tara de pe continentul african.

La Campionatul Mondial de Fotbal din 2010 desfasurat in Africa de Sud, nationala Ghanei a fost eliminata cu greu in sferturi de catre Uruguay. Printre componentii selctionatei Ghanei fac parte Sulley Muntari de la AC Milan si Kevin-Prince Boateng de la FC Schalke 04. In Brazilia, Ghana a pierdut primul meci din grupa impotriva Statelor Unite (2-1) si a remizat cu Germania (2-2).

Citeste si:
Ronaldo, KO la CM de Fotbal. Efectul? Investitorii sunt mai optimisti
Ronaldo ingenuncheat de SUA...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Globalizarea si Cupa Mondiala: tarile cu cei mai multi stranieri