Primul meci din sferturile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia va fi jucat de Brazilia si Columbia, care au reusit sa invinga sambata seara reprezentativele Chile si Uruguay.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, sambata, la Belo Horizonte, cu scorul de 4-3, in urma executarii loviturilor de departajare, selectionata statului Chile, relateaza Mediafax.

La finalul celor 90 de minute de joc si a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Brazilia a marcat David Luiz '18, iar pentru Chile a inscris Sanchez '32. La loviturile de departajare pentru Brazilia au punctat Luiz, Marcelo si Neymar, iar Willian si Hulk au ratat. Pentru Chile au inscris Aranguiz si Diaz, in timp ce Pinilla, Sanchez si Jara au ratat.

Reprezentativa Columbiei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, sambata, pe Maracana, cu scorul de 2-0, selectionata Uruguayului, in optimile competitiei. Golurile au fost marcate de James Rodriguez, in minutul 28 si 50.

Citeste si:
Mike Pompeo a inceput la Santiago un turneu in America Latina
Mike Pompeo, secretar de stat...

Sursa foto: suporter brazilian, shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Amazon: Brazilia ar putea trimite armata pentru a stinge incendiile