Cateva parcuri din Bucuresti vor oferi, incepand de marti si pana pe 31 august, posibilitatea de lectura in aer liber, punand la dispozitia cititorilor peste 100 de carti din oferta editurii Litera.

Astfel, editura Litera ofera cititorilor posibilitatea de a se bucura de povesti cu eroi si zane, carti de neuitat ale copilariei pentru cei mici, dar si fictiune, istorie, carti practice si de divertisment pentru adulti.

In parcurile Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza si Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc. Volumele pe care publicul le va regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale editurii Litera: "Bestseller", "Premium", "Thriller", "Nobel", seria de autor "Alice Munro" - castigatoarea premiului Nobel pentru literatura in anul 2013 -, "Sanatate si nutritie", "Biblioteca pentru toti copiii", "Disney", "Disney English", "Marvel", "Tom si Jerry".

Bibliotecile Litera se afla in Parcul Cismigiu - intrarea de la Conservator, Parcul Tineretului - Parcul Lumea Copiilor, Gradina Valorilor Romanesti, si Parcul Alexandru Ioan Cuza - intrarea Liviu Rebreanu. Bibliotecile in aer liber fac parte din campania de incurajare a cititului pe care editura Litera o sustine cu ocazia implinirii a 25 ani de existenta. Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) pot fi gasite pe site-ul litera.ro.

Citeste si:
Lucrarile la Parcul Cismigiu incep in primavara
Gabriela Firea: Lucrarile la...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Avocat, despre cat de "neloiala" este concurenta Bookster fata de edituri
Setari Cookie-uri