Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului, faza in care o va intalni pe Monica Niculescu.

Meciul dintre Halep si Arruabarrena a durat 55 de minute si 44 de secunde, anunta Mediafax.

Halep a inceput destul de determinata partida, reusind sa obtina relativ repede un avantaj de un break in fata lui Arruabarrena, in special unei prospetimi fizice aparent mai buna decat in meciurile din tururile precedente. Cu o mica sincopa in ghemul sase cand i-a oferit lui Arruabarrena o minge de break, Halep a continuat sa puna presiune pe adversara si a mai reusit un break in ghemul noua, incheind primul set cu 6-3. Setul doi nu a avut practic istoric, Halep distantandu-se repede la 4-0, insa Arruabarrena a avut o tresarire de orgoliu, reusind breakul in ghemul cinci. Totusi Halep a replicat imediat, facand cel de-al cincilea break al sau din meci, dupa care a incheiat meciul cu 6-1.

Simona Halep este detinatoarea titlului de la Budapesta de anul trecut, turneul fiind mutat in 2014 la Bucuresti din cauza problemelor financiare ale competitiei ungare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri