Va mai amintiti de principesa Irina si luptele de cocosi? A pledat VINOVAT

Principesa Irina a pledat vinovat in dosarul privind participarea la o retea de lupte de cocosi in statul american Oregon, relateaza postul de televiziune Fox News, citat de Mediafax.

Irina si sotul ei, John, au acceptat o intelegere prin care Guvernul renunta la acuzatiile de utilizare a cocoslor in lupte si de conspiratie in vederea incalcarii legii cu privire la bunastarea animalelor.

Sentinta va fi pronuntata pe data de 22 octombrie. Guvernul intentioneaza sa ceara o perioada de proba si o confiscarea sumei de 200.000 de dolari.

Sotii Walkers au fost arestati dupa ce autoritatile au anuntat ca ei au organizat cel putin zece lupte de cocosi in perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.

Cocosii aveau atasate cutite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare si li se vindea mancare si bautura, potrivit rechizitoriului.

Citeste si:
Principesa Irina, sub supraveghere din cauza luptelor de cocosi
Verdict in cazul luptelor de...

Procurorii au afirmat ca sotii Walkers au impus spectatorilor o taxa de 20 de dolari pentru a vedea luptele de cocosi, iar numarul total de spectatori pe zi depasea 100.

Cuplul castiga bani, de asemenea, din vanzarile de alcool. Irina Walker este cea de-a treia fiica a fostului rege al Romaniei, Mihai I.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Legea carantinei are avizul Ministerului Justiției
Setari Cookie-uri