Cursurile fac parte din proiectul "Media FEM – Scoala Nationala de Jurnalism", lansat de Blockbuster Media si Asociatia Jurnalism pentru Sanse Egale (JSE). Proiectul se desfasoara pe 18 luni si are o valoare totala de peste 17 milioane de lei.

Participantele trebuie sa aiba peste 18 ani pentru calificarile de cameraman si editor imagine. La specializarea reporteri TV se pot inscrie studente la jurnalism care au facut practica in domeniul mass-media sau jurnaliste interesate de acest job. Pentru specializarea regizori de emisie sunt in target studente la UNATC sau / femei care au lucrat in domeniu (regie).

Informarea despre egalitate de sanse vizeaza femei si barbati din mass-media sau din departamentele administrative - HR, financiar. Astfel, 140 de experti si operatori mass-media vor fi organizate sesiuni de instruire in domeniul egalitatii de sanse si de gen.

Citeste si:

Inscrierile se fac pana cel mai tarziu in ultima saptamana din luna august, pe mediafem@blockbustermedia.ro.

Obiectivul general al proiectului este promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen in cadrul comunitatii mass-media atat prin instruirea membrilor activi, cat si prin calificarea si recalificarea celor care lucreaza deja in domeniu sau a celor care doresc sa intre in aceasta comunitate.

Sursa foto: Interviu TV/Shutterstock.com